Meteen naar de inhoud

Vanmiddag opklaringen.

Gisteren

Gisteren was het weer eens zover de weercomputer heeft me in de steek gelaten. Wat ik ook probeerde hij wilde niet opstarten daarom moest ik overstappen naar een laptop die maandenlang niet is gebruikt. Gelukkig had ik deze vrij snel weer aan de praat. Maar ik mis nu wel het slot van de maand maar deze zit wel in de Vantage Pro. Straks komt de computer dokter de desktop ophalen hij wil proberen de machine weer aan de praat te krijgen. Met de regen viel het hier mee er is gisteren zo’n zeven a acht mm naar beneden gekomen.

Vanmorgen was er al weer een mm of vijf naar beneden gekomen.

Vandaag weersomslag

Vanmorgen heet alle bezoeksters welkom in april. Wat zal deze ons rengen. Deze begint vanmiddag met een scherpe weersomslag. In de loop van de middag klaart het vanuit het noorden op en komt de zon te voorschijn. Er stroomt dan drogere een koudere lucht het land binnen. Vooral in de nachten wordt een stuk kouder met nachtvorst, Overdag dan heel veel zon.

De defecte weercomputer

Voorlopig zal ik de weercomputer missen. Die is voor een beurt nu bij een computer dokter. Veel zal afhangen wat er aan mankeert. Gaat er ook data verloren. Normaal schuif ik de voorbije maand het archief in, dat zal dus vandaag niet gebeuren. Van alle data heb ik goede copieen alleen van de voorbije maand niet. Die zitten nog in het weer programma. We doen het voorlopig maar rustig aan. Op een laptop werken valt erg tegen als je dat niet gewoon bent. Iedereen vanuit Losser een fijn weekend. Groetjes Johan.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap