Meteen naar de inhoud

september 2022

Volgende week iets zachter?

Vandaag en zondag droog, morgen regen

Leggen we de kaarten van gisterochtend en vanmorgen naast elkaar dan zit er niet veel verschil in. Vandaag lijkt een mooie herfstdag te worden met veel zon. Vooral morgenvroeg regen. Het enige verschil dat ik vanmorgen zag dat het dan zondag meest droog kan blijven. Na het weekend lijken we meer onder een zuidwestelijke stroming terecht te komen zodat de temperatuur dan enige winst kan boeken. Maar een periode met temperaturen van boven normaal zoals dat in de voorbije herfsten vaak hebben gezien lijkt toch geen plaats te zijn. Vandaag komen de nieuw lange afstand prognoses weer uit leuk om daar eens een link naar toe te maken.

Gisteren

Na een mistig begin van de dag volgde er een mooie september dag. Hier in de tuin werd het gistermiddag nog 16.7 graden. Op Twente bleef de temperatuur weer eens achter het werd daar 15.7 graden. Het weer was vandaag heel wat beter dan de vorige beide dagen. Regenen deed het hier niet zodat de september som op 66 mm bleef staan. Regent het hier vandaag niet dan sluit september toch nog net iets te droog af.

Wachtwoorden en codes

Gisteren enkele inloggegevens van het VWK binnengekregen zodat ik ook op het afgeschermde gedeelte van de VWK-site kan komen. Het valt op dat ook hier Google zich weer mee bemoeid. Elders op net heb ik gelezen aan de Digi’d binnenkort ook weer iets aan moet worden toegevoegd. Het houdt schijnbaar ook nooit een keer op. Geen wonder dat er af en toe wat misgaat en er niet veel meer kan.