Meteen naar de inhoud

Vandaag

Een nieuwe start

Vanmorgen dan deze nieuwe start het zal me ben nieuwen of het lukt. Ik heb steeds gezegd ik begin er liever niet aan. Maar als je een hobby hebt waarmee een groot deel van leven met bezig ent geweest dan is dit een geweldige manier om er zo lang mogelijk mee door te gaan. Een woord van dank naar Albert die mij hierbij helpt. De oude site 20 jaar oud waar ik bijzonder veel plezier heb beleefd paste niet goed meer in deze tijd.

Nu nog even iets over de zeer bijzonder periode die we nu beleven. Deze bijna vastzittende stroming periode hebben we veel vaker meegemaakt. Kan me nog goed de zware hittegolf herinneren van augustus 1975 toen veel van mijn collega’s ziek thuis leven omdat ze het zware werk niet vol konden houden. Deze hittegolf duurde 15 dagen. Veel berken werden geel en verloren het blad.

Gisteren

Vandaag verschilde het weer niet veel met dat van gisteren. Wel dreef er vanmiddag wat bewolking binnen

vanuit het oosten. Veel effect op de temperatuur had dat niet. Gisteren registreerde de Vantage Pro 33.2 en vanmiddag 33.1 graden. Twente kwam tot 32.3 en voldeed daarmee aan de regels van een hittegolf.  Albert is vandaag druk geweest met de nieuwe site. We willen eerst het een en ander uitproberen voor dat deze online kom te staan. Stop er nu maar mee ben gisteren met allerlei dingen bezig geweest

Share via
Copy link
Powered by Social Snap