Meteen naar de inhoud

Buien

Vanmorgen om kwart over zeven nog geen regen in Losser. Maar het zal wel niet heel lang meer duren want de radar zag eruit als een kretenbrood. Want in de in kracht toenemende noordwestelijke stroming drijven talrijke buien mee. Naarmate de koude luchtlaag dikker wordt zouden de buien zwaarder kunnen worden, gepaard gaande met onweer en windstoten. Hoef helemaal niet op de weerkaartjes te kijken naar de luchtdruk verdeling want dit hebben we al zo vaak meegemaakt. Van meer belang is de pluim, die liet vanmorgen zien dat het tot aan het einde van de maand wel eens aan de frisse kant kan blijven. De herfst lijkt dus van plan te zijn n a een van de warmste zomers ooit van plan te zijn vroeg te beginnen. Ook na de hete zomer 2003 gebeurde dat met een paar koude uitschieters in oktober met zelfs vorst en sneeuw. Kan het jammer genoeg niet meer laten zien.

Gisteren

Gisteren ongeveer dezelfde maximumtemperatuur als woensdag, rond 19 gaden, alleen er stond veel meer wind, een noordwester. Nog geen buien gehad, uit een donkere wolk vielen wel enkele spatten regen maar dit was niet meetbaar. Maar de wind speelde wel flink op.

Google Drive

Gisteren weer een tegenvaller met de computer.  Nadat ik dagenlang bezig ben geweest om Google Drive op de computer aan het draaien te krijgen om de foto’s die je hebt gemaakt draadloos up te loden. Daardoor kwam ik er vandaag achter dat Google Drive heel veel ruimte in neemt waardoor ik het hele programma moest doorspitten, hierbij doe je dan de ontdekking dat dit programma de hele computer doorzoekt. Kwam zelfs plaatjes tegen uit 2013 Of ik er mee doorga dat zien we de komende tijd wel. Aan de pictogrammen op het bureaublad hangen nu van die kleine tekentjes. Allemaal heel erg vreemd. Wordt steeds geadviseerd om maar een abonnementen nemen op meer opslagruimte. Dat is nu net wat ik niet wil.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap