Meteen naar de inhoud

Enkele mooie herfstdagen.

Vanmorgen / vandaag

Erg fris vanmorgen op Twente, eerste grondvorst van dit najaar, hier in de tuin registreerde het weerstation een laagste temperatuur vanmorgen om zeven uur 2.9 graden en op Twente op waarnemingshoogte 2.5 graden. Daarbij was het vanmorgen kraakhelder en de maan was zichtbaar bijzonder hoog aan de hemel als een heel klein sikkeltje. De verwachting voor vandaag ziet er bijzonder goed uit, veel zon en weinig wind en een middagtemperatuur van 17 a 18 graden. Vandaag weer genoeg te doen overzichtje maken van de tweede decade van september.

Gisteren

Toen we gistermiddag na het ophalen van de corona prik in Enschede terugreden naar losser hing in het noordwesten een buitje. Even later viel er in Losser wat regen, niet veel 0.2 mm, kan deze dag daardoor niet droog in het archief opslaan. Het was nog bijna een graad frisser dan eergister maar de zon en omdat het bijna niet waaide die maakte veel goed.  Nu we de prik hebben opgehaald kan ons denk ik maar weinig meer kan overkomen en kunnen we rustig doorgaan om van de oude dag te genieten zo lang het nog kan.

Google

En dan moet het Google het ook nog naar de zin maken waarvan ik steeds meldingen van je vrije opslagruimte van 15 MB is. Het is wel vreemd dat dit gebeurt heb grote hoeveelheden E-mals en veel foto’s uit de bestanden gehaald. Dit is allemaal begonnen nadat ik Google-drive op de PC heb geïnstalleerd. Na Microsoft probeert Google mij nu ook een abonnement aan te smeren.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap