Meteen naar de inhoud

Vandaag wat en zondagmiddag wat regen en morgen waarschijnlijk droog.

Gisteren

Ook gisteren net als eergisteren een boven normale temperatuur 10.8 op Twente en 10.2 graden hier in de tuin. De neerslag viel opnieuw erg tegen. Gisteren maar een kleine hoeveelheid 0.8 mm, november som naar 26.9 mm. Dat schijnt heel wat minder te zijn dan in west Nederland.

Zeer opvallende pluim verwachtingen

Gisteravond erg moe in de benen, misschien heeft dit wel met het weer te maken met wat we op de weerkaartjes zien, toch wel heel opvallende figuren we die de harten van de winterliefhebbers sneller doen kloppen. Hoe zich dat allemaal verder gaat ontwikkelen dat is natuurlijk afwachten. Toen ik het zag dan denk j,e als dit uitkomt dan kunnen de schaatsen uit het vet. Maar de natuur heeft zijn eigen plannen. Ook in 2005 toen een deel van het oosten van het land werd verrast met een dik pak sneeuw waarover die het hebben meegemaakt nog eerbiedigwaardig over wordt gesproken.

Nieuw modem, licentie 2023

Vanmiddag zal, als alles volgens plan verloopt wordt hier door een monteur van Ziggo het modem vervangen. Ook heb ik al enkele keren het bericht ontvangen dat ik de licentie voor 2023 moet voldoen bij Antagonist. Of ik volgend jaar nog met de site doorga dat blijft nog een twijfelgeval, want ik heb toch niet meer zoveel contact meer met de bezoekers dan met de oude site. Ben dan ook weer een jaartje ouder, 88 jaar. Om dit nog een jaar te blijven volhouden is toch wel een flinke opgave. Mochten er bezoekers zijn die me hierbij willen steunen net als andere jaren die kunnen contact met mij op nemen. Jheffing@gmail.com

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20221107_69123639?utm_source=google&utm_medium=organic

Share via
Copy link
Powered by Social Snap